Carburant meilleur marché, mieux manger et dormir en cours de route

Spreekt een caravan u aan?  Maar, weerhoud het trekken van een grote caravan u van een aankoop? Dan zal u ongetwijfeld een oplossing vinden bij silvercaravans. Een uit de kluiten gewassen auto is ook al geen vereiste meer want...

de kleine Sliver caravans zijn compact van vorm en gewicht maar groots in luxe en comfort. De maximale hoogte van 1,98 meter heeft tal van voordelen waarbij men op tolwegen de hoogtebeprking onderdoor kan rijden. U hoeft zo geen extra tolkost te betalen anderzijds is het brandstof verbruik van de trekkende wagen ook véél minder aangezien het geringe gewicht van de caravan. Er zijn Silver-modellen verkrijgbaar die geen keuring nodig opdat ze slechts een maximaal gewicht hebben van 750 kg. 

 

Silver caravans hebben een hefdak die in een knipoog uitgeschoven word en waarbij de leefruimte aanzienlijk vergroot word.. Het openen van het hefdak geeft extra volume aan de leefruimte die speciaal ontworpen is voor het gebruik van het hefdak. Het volumineus gevoel word geacentueerd door de vormgeving van de meubels en de gekozen kleurcombinaties van het interieur.

Het merk Silver komt uit de fabrieken van  de Trigano group. Gekend van de vouwwagens Trigano en het merk roller team en Ci-motorhomes. De fabriek garandeert u een waterdichtheid van 7 jaar. De caravan is opgebouwd uit hoogwaardige materialen met een uitstekende isolatiewaarde. De caravan kan perfect gebruikt worden tijdens koudere periodes. In de duurdere modellen is ringverwarming een standaart uitrusting.

Le livre, prochainemen!

boek

Actuele brandstofprijzen.

Super 98
€ 1,463
Super 95
€ 1,396
Diesel
€ 1,303
LPG
€ 0,472